АМСТЕЛ ПРЕМИУМ ЛИМЕНКА 0.5 Л

Опис

Амстел премиум светло пиво во лименка од, 0.5 л.

 

 

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Производот се продава на парче.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “АМСТЕЛ ПРЕМИУМ ЛИМЕНКА 0.5 Л”