АПЕРОЛ ЛИКЕР 1 Л

  • Опис
  • Коментари (0)

Опис

Аперол ликер кој содрзи 11% алкохол , во амбалажа од, 1 л.

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Производот се продава на парче.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “АПЕРОЛ ЛИКЕР 1 Л”