Градината на пеперутките – Дот Хачисон

Градината на пеперутките – Дот Хачисон

420.00 ден

Шифра: 4-008452 Категорија:

Опис

Во една изолирана стаклена палата има стаклена градина. Во оваа градина растат разнобојни цветови, бујни дрвја…и колекција а бесценети пеперутки – млади жени кои биле киднапирани и тетовирани во пеперутки.

Градинарот; брутален, изопачен човек, опседнат со фаќање и зачувување на неговата колекција пеперутки-жени. Убавината, очајот и стравот беа насекаде присутни.

Кога ќе се открие градината, се носи преживеан на распит. Агентите од ФБИ имаат задача да го разоткријат најкомплицираниот случај во нивната кариера. Но девојчето познато како Маја, самата по себе е загатка. Нејзиното сведочење го открива теророт и агонијата на најубавите места – кои кријат најтемни тајни.

Вистинските пеперутки може да летаат далеку од дофат. Но за пеперутките на Градинарот секој обид за лет беше – пад. Некои остануваа скршени, други пак се составуваа и изгледаа целосни – со сите остри рабови на виделина…

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 2500 денари, за нарачки под 2500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 19ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.