ГРЕИСИНГЕР КНАКЕР КОЛБАС 450 ГР

Опис

Колбаси во пакување од 450 гр.

 

 

 

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Производот се продава на парче.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “ГРЕИСИНГЕР КНАКЕР КОЛБАС 450 ГР”