ГРЕИСИНГЕР КРАЊСКИ МАЛИ КОЛБАСИ СО КАШКАВАЛ 300 ГР

Опис

Мали колбаси со кашкавал во пакување од 300 гр.

 

 

 

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Производот се продава на парче.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “ГРЕИСИНГЕР КРАЊСКИ МАЛИ КОЛБАСИ СО КАШКАВАЛ 300 ГР”