ГРЕИСИНГЕР СЕЛСКИ КОЛБАС 360 ГР

Опис

Селски колбас во пакување од 360 гр.

 

 

 

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Производот се продава на парче.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “ГРЕИСИНГЕР СЕЛСКИ КОЛБАС 360 ГР”