Девојчето што молчеше – Михаел Јорт, Ханс Розенфелт

Девојчето што молчеше – Михаел Јорт, Ханс Розенфелт

390.00 ден

Издавач: Матица Македонска
Јазик: Македонски
Година: 2020
Бр. на страни: 564
Димензии: 21 см
Шифра: 4-008416 Категории: ,

Опис

Кога во една идилична, прекрасна, бела куќа во Шведска ќе се случи брутално убиство – Себастијан Бергман е единствениот кој може да ја реши мистеријата. Сепак, овој неприкосновен стручњак ќе се најде во ќорсокак бидејќи нема осомничени.Но, ќе открие дека постои еден сведок: девојчето Никол кое видело што се случило, но побегнало, стравувајќи за својот живот.Исчезната е веќе три дена, а трагитите водат во шумата позади куќата.Сите се свесни дека мораат да ја пронајдат пред да биде предоцна, и затое бараат помош од јавноста. Но, тоа е меч со две острици зошто убиецот ќе сфати дека постои сведок. Трката со времето започна…

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 2500 денари, за нарачки под 2500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 19ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.