Електрично ѓезве Marado

Опис

Електрично ѓезве за варење на турско кафе на многу едноставен и лесен начин. Направено е од нетоксична пластика и од не’рѓосувачки челик, здрава, издржлива за загревање. Има мулфункционална употреба, не само за варање на кафе туку можете да приготвите исто така и чај и млеко. Анти-лизгачката база има предупредувачко светло на дното од ѓезвето исто така обезбедува сигурност и практичност. Ергономски дизајн со долга рачка, удобна за држење. Копче за вклучување и исклучување.

Ѓезвето е 600W и капацитет од 3 шолји за кафе.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.