Ирене – Пјер Леметр

Опис

Командант Верховен; живее идиличен живот со неговата прекрасна сопруга Ирене, кои очекуваат дете. Неговата кариера предизвикува публицитет на завидно ниво, сѐ до оној момент кога се појавува брутален сериски убиец. Убиецот; желен за слава, реконструира убиства од сцени на класични криминалистички романи. Медиумите го нарекуваат – „Романсиерот“. Општеството беше негов театар, актери беа реалистични жени кои се смееа или плачеа со вистински солзи. Највалканите области ги претвора во метафора на очајот. Љубовта од неговите сцени добиваше акутен вкус на трагедија. Садизмот, неправдата, суровоста и најлудите фантазии станаа реалност. Потоа следуваа неправда и одмазда, тепање жени и крвави убиства… Помеѓу командант Верховен и Убиецот, случајот добива нови димензии на личен дуел – пеколно наклонет на надмудрување еден кон друг.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 2500 денари, за нарачки под 2500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 19ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.