Капсула за обувки – The Cure For Smelly Shoes

Опис

Дали имате проблем со лошата миризба на Вашите обувки ?
THE CURE FOR SMELLY SHOES е решението за Вашиот проблем.

 

THE CURE FOR SMELLY SHOES е третман на миризба со тројна акција која ги апсорбира непријатните и им дава пријатна миризба на Вашите обувки.

 

Овој производ има тројно дејство кој ја апсорбира влагата, ги убива бактериите и им дава свеж мирис на чевлите
THE CURE FOR SMELLY SHOES може да се затвори кога не се употребува.

 

THE CURE FOR SMELLY SHOES капсулата содрши зеолит кој ја впива вкагата од обувките, притоа ослободува прујатна миризба и го продолжува векот на Вашите обувки.

 

Исто така содржи и nSgield, кој активира анитимикробен агенс кој ги неутрализира непријатните мириси и го спречува развојот на бактериите.

 

Преку вечер ставете ја THE CURE FOR SMELLY SHOES капсулата со тројно дејство во обувките и истата ќе ослобиди пријатна миризба , Вашите обувки ќе мирисаат убаво и ќе бидат ослободени од бактериите.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.