КИКИРИТКИ ПРЖЕНИ РЕФУС

КИКИРИТКИ ПРЖЕНИ РЕФУС

160.00 ден/кг

Производот се продава на мерење и тежината на испорачаниот производ може да варира. Во зависност од количината која ќе ја одберете, во кошничката ќе се пресмета најблиската приближна цена. Точната цена ќе се добие откако ќе се измери тежината на производот и ќе биде наведена на фискалната сметка.

Шифра: 1-003701 Категорија:

Опис

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “КИКИРИТКИ ПРЖЕНИ РЕФУС”