КОНИГ ПИВО ЛИМЕНКА 0.5 Л

Опис

Пиво во лименка кое содржи 4% алкохол, 0.5 л.

 

 

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Производот се продава на парче.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “КОНИГ ПИВО ЛИМЕНКА 0.5 Л”