Крвава венчавка – Пјер Леметр

Опис

Софи е млада вдовица која секое утро се буди со солзи во очите, и грутка во грлото; прогонувана од визии од минатото, и црни дупки во нејзината меморија. Едно кобно утро; под сомнителни околности беше пронајдено безживотното тело на 6 годишниот Лeо – склупчен, со зглобовите врзани за глуждовите, и длабок рез околу вратот од врвка на чевлите на Софи – таа не се ни сеќава како го убила детето, на кому му беше дадилка. Стравувајќи дека го изгубила разумот, со некординирани чекори се впушта во бегство – во потрага по маж кој ќе ѝ овозможи нов идентитет – презиме, кое не е извалкано, за да ја извади од длабочините на црната дупка. Но, некои идеи се пострашно и од оружје.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 2500 денари, за нарачки под 2500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 19ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.