Лајсна за ќоше столб 60х60

Опис

Лајсна за ќоше столб 60х60 КМ7281.

Должина: 6м.

 

 

 

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “Лајсна за ќоше столб 60х60”