Нова земја – Екарт Тол

Нова земја – Екарт Тол

400.00 ден

Автор: Eкарт Tол
Издавач: ТРИ
Јазик: Македонски
Година: 2008
Оригинален наслов: A new earth
Бр. на страни: 247
Димензии: 140 x 205
Корица: мека
Шифра: 4-008421 Категории: ,

Опис

Секоја нова книга на Екарт Тол претставува нов драгоцен увид во едно од највредните и најоригиналните духовни учења на денешнината.Со својот водач за просветлувањеМоќта на сегашниот миг, Екарт Тол инспирирал милиони читатели да тргнат по патот на откривањето на слободата и уживањето во живототво сегашниот миг. Во Нова земја Тол ги шири тие моќни идеи за да покаже дека надминувањето на нашата состојба на свеста заснована врз егото не само што е суштински важно за личната среќа туку е и клучно за окончувањето на судирите и страдањата на целото човештво. Тол објаснува како нашата врзаност за егото создава дисфункционалност која води во бес, завист и несреќа, и им покажува на читателите како да пробудат нова состојба на свеста и така да тргнат по патот што води кон вистински исполнет живот.Просветлувачка и охрабрувачка, книгата Нова земја е вистински манифест на поквалитетниот начин на живеење и на создавањето на подобар свет.Екарт Тол е наш современик, духовен учител кој често патува пренесувајќи ја својата порака во сите краишта на светот.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 2500 денари, за нарачки под 2500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 19ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.