Отстранувач на ушни нечистотии

Опис

Спирален дизајн – Отстранувачот на нечистотии за уши е дизајниран со спирална структура која помага во ротација на процесот на чистење и лесно достигнување до најдлабокиот дел на увото. Оваа алатка за отстранување нечистотија ви помага да одржувате здрав и чист ушен канал.

Безбедно за користење – Спиралната силиконска глава на чистачот за уши е изработена од мек високо квалитетен медицински силикон, што нема да го оштети вашиот ушен канал. Мекиот силикон се совпаѓа со дупките на ушите со различна големина, ви овозможува да ги отстраните нечистотиите без болка. Алатката за отстранување на восок за уши е погодна за возрасни и деца.

Лесно за употреба – Едноставно извртете ја рачката и мекиот, флексибилен врв со спирални жлебови лесно ја отстранува ушната маст.

Широка примена – Алатката за отстранување на восок за уши е одлична за возрасни, тинејџери, деца, постари лица и така натаму. Секој може да го користи отстранувачот на нечистотии од секоја возраст.

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.