Последниот испит – Михаел Јорт, Ханс Розенфелт

Последниот испит – Михаел Јорт, Ханс Розенфелт

390.00 ден

Издавач: Матица Македонска
Јазик: Македонски
Година: 2020
Оригинален наслов: Den stumma flickan
Бр. на страни: 504
Димензии: 21 см
Шифра: 4-008415 Категории: ,

Опис

Во една напуштена училишна зграда пронајдено е безживотно тело на реалити ѕвезда. Жртвата е врзана за стол и свртена со лицето кон аголот на собата.Неколку хартии со прашања се закачени за нејзиниот гол грб.Судејќи според бројот на нетоцни одговори, жртвата паднала на најважниот испит.Кога ќе се утврди дека ова е само едно во низата убиства на различни медиски личности, Себастијан и неговата екипа го превземаат случајот.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 2500 денари, за нарачки под 2500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 19ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.