Преносна LED ламба – Stick N Click

Опис

Со Stick n Click светлата со ЛЕД ламби кои што се монтираат со едноставно одлепување на лепенката и притискање да се залепи на саканото место добивате светлина насекаде – кликнете за инстант светло!
Без алат, опасни жици и комплицирана инсталација. Само отсранете ја лепенката, залепете и кликнете за брзо и лесно осветлување насекаде. Користете ги Stick n Click за да ги осветлите сите ваши темни простории. Секое светло работи до 100 часа со еден сет батерии. Уживајте во бело светло каде и да ви треба брзо, лесно и без алатки. Овие компактни, но моќни ЛЕД-светла се инсталираат за неколку секунди, секаде каде што ви треба светло. Само отстранете ја лепенката, залепете и притиснете за да го вклучите и исклучите, толку е лесно. Исто така одлично е за плакари, простории за складирање, кутии со алати, чамци, велосипеди и многу повеќе. За секое светло потребни се 3 батерии AAA.

Во едно пакување има 2 Stick n Click ламби.

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.