Рачки за склекови Push Up Stand

Опис

Push Up Stand рачките за склекови се одличен начин за подобрување на севкупниот развој,обликување и зајакнување на горниот дел од телото односно вашите мускули во пределот на гради, трицепс, бицепс, рамења, грб, стомачни..

↪ Со секојдневна употреба од 15 до 30 минути дневно, промените можат да бидат забележливи уште во првата недела! ↩

Според новите истражувања правењето склекови со рачки за склекови е многу подобро од колку со голи раце, затоа што се избегнуват ризици на повреда на зглобовите (нема притисок врз зглобовите, не се притиснати и свиткани), отпорни се на лизгање и со самото тоа овозможуват безбеден тренинг, се наклонувате под агол и работат сите мускули, нудат поголем опсег на движење oдносно дозволуваат да се намали на минимум растојанието од градите до земјата.

Изработени се од висококвалитетна пластика, силна и издржлива (и до 170kg), обвиткана со мека пена која обезбедува триење и удобно затегнување намалувајќи го притисокот врз зглобот и овозможувајќи ви да одите подлабоко.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.