РЕФУС ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР КАШКАВАЛ

-18%

РЕФУС ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР КАШКАВАЛ

389.00 ден 319.00 ден/кг

Акцијата завршува за:
6Дена00Часови02Минути29Секунди

Производот се продава на мерење и тежината на испорачаниот производ може да варира. Во зависност од количината која ќе ја одберете, во кошничката ќе се пресмета најблиската приближна цена. Точната цена ќе се добие откако ќе се измери тежината на производот и ќе биде наведена на фискалната сметка.

Шифра: 1-003472 Категорија:

Опис

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “РЕФУС ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР КАШКАВАЛ”