Ротациска чинија – Universal gyro bowl

Опис

Дали сте уморни  Вашите деца да истураат храна по подот? Со ротационата чинија ќе ставите крај на чистењето!!!

Ви ја претставуваме Ротационата чинија Universal gyro bowl! Чинија се врти за 360 степени и истурање на храната е невозможно!

Чинијата за хранање е дизајнитана  децата сами да јадат а притоа да не истураат и да прават хаос од храната.
Без оглед на која позиција е внатрешниот сад секогаш останува исправен избегнувајќи храна да се истури.

Чинијата е изработена од  безбедна, нетоксична пластика наменета за деца.

Големина: 17.5 x 7.5 см

 

 

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.