СКОПСКО ПИВО ТЕМНО 0.5 Л

СКОПСКО ПИВО ТЕМНО 0.5 Л

51.00 ден

Шифра: 1-00551 Категорија:

Опис

Скопско пиво темно во амбалажа од, 0.5 л.

 

 

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 2500 денари, за нарачки под 2500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 21ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.