Средство за чистење тоалети HurriClean

-71%

Средство за чистење тоалети HurriClean

1,399.00 ден 399.00 ден

Шифра: 11-008491 Категорија:

Опис

Автоматскиот чистач на тоалети HurriClean ги елиминира наталожената мувла, бактерии, ‘рѓа преку вечер. HurriClean користи природни состојки кои автоматски се чистат при контакт со водата. Нанесете го автоматскиот чистач на тоалети еднаш месечно и ќе ги елиминирате нечистотиите од валканиот тоалет.

Кога ја пуштате водата во ВЦ школката, циклонската формула работи низ млазниот поток и ги отстранува наслагите што ја забавуваат водата. Со тек на времето, нечистотиите што се таложат ја забавуваат моќноста на течењето на водата во тоалетот. Кога редовно се користи, автоматскиот чистач на тоалети HurriClean целосно ќе го исчисти млазниот тек, овозможувајќи ви ВЦ школка без бактерии.

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.