• Опис
  • Коментари (0)

Опис

Сок од црвено мешано овошје во амбалажа од 0.5 л.

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Производот се продава на парче.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “ТУБЕ ЦРВЕН МИКС СОК 0.5 Л”