УВ ламба за сушење нокти

Опис

Професионална УВ ламба за нокти за убав манакир, која може да ја користите дома или пак професионално. Со моќност од 36W го намалува времето на сушење за УВ-облоги и гел апликации. Изработена е со челична конструкција за издржливост, со елегантен дизајн. Ултра-брзо сушење за само неколку минути. Погодна за маникир и педикир.

Безбеден и лесен дизајн-безбедна за очите и нема да предизвика поцрнување на рацете.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.