Уред за чистење заби

-50%

Уред за чистење заби

799.00 ден 399.00 ден

Шифра: 11-008500 Категорија:

Опис

Овој уред ги чисти остатоците од храна меѓу забите и истовремено спречува формирање на пародонтопатија.

Длабоко ги чисти забите – уникатна комбинација на притисок на вода и пулсирања, чисти длабоко помеѓу забите и под непцата, каде што не може да достигне редовно чистење со конец.

Лесен е за носење. Лесен за употреба – овозможува лесен и ефикасен начин за поддршка на правилното здравје на забите и непцата дома.

 • Го освежува здивот
 • Ги чисти забите
 • Ги отстранува остатоците од храна и ги намалува бактериите во устата
 • Го подобрува здравјето на непцата
 • Чисти протези и импланти
 • Може да ги достигне сите точки во устата

 

 

  • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
  • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
  • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
  • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
  • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.