Уред за чистење на уши Ear WaxVac

Опис

Ear WaxVac е најбезбеден и ефикасен начин за чистење на ушите, ја всмукува нечистотијата, тивок е и безбеден за користење, а кога ќе завршите треба само да го испразните садот. Има дури и моќно светло за да ги испита вашите уши.

Исто така уредот поседува и  заштитувач со кој се спречува силиконскиот ракав да навлезе длабоко во увото. За да го поставите силиконскиот ракав безбедно, вметнете го ракавот во млазницата и зацврстете го со заштитникот. WaxVac нежно ја всмукува влагата и нечистотијата од увото!

Работи на 2 х АА батерии кои не се вклучени во комплетот.

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.