Фотокопирна хартија A4 – NAVIGATOR

Фотокопирна хартија A4 – NAVIGATOR

220.00 ден

Фотокопирна хартија Silky touch ultra-bright – Navigator

80 гр/м2 – 500 листа – А4

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “Фотокопирна хартија A4 – NAVIGATOR”