Фрагменти од слики – Иан В.Сејнсбјури

Фрагменти од слики – Иан В.Сејнсбјури

399.00 ден

Шифра: 4-008456 Категорија:

Опис

Там е 11 годишно девојче; Таа иако никогаш немаше покажано интерес за визуелна уметност, цртежите кои ги црташе во состојба на делириум беа толку реалистични места – каде што никогаш не била.

Нејзиниот татко Бредли беше внимателен кон своето семејство, и посветен на работата – генетско истражување и современи методи на ослабените невролошки кондиции. Магс сé уште се бори со последиците од трагедијата што ѝ го променија животот – пред повеќе од една деценија.

Таа знае дека нејзиниот сопруг ја сака, и дека никогаш не би ја повредил нејзе и нивната керќа Там.

 

 

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 2500 денари, за нарачки под 2500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 19ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.