Опис

Светло пиво во амбалажа од 0.5 л.

 

 

 

Производот е достапен само за испорака во Струмица.

Производот се продава на парче.

Коментари

Сеуште нема коментари.


Коментирајте први за “ЈЕЛЕН ПИВО 0.5 Л”