Aspendos

8,320.00 ден

Шифра: 23006 Категорија:

Опис

Изработка и монтажа на Aspendos алуминиумска ограда со стакло. Достапна во BRONZE боја и боја на стакло по Ваш избор.

Објавената цена се однесува за 1 метар должен и е ориентациона, точната цена се пресметува по земени мерки од објектот.