Bakugan Battle Planet Baku-Storage

-61%

Bakugan Battle Planet Baku-Storage

1,290.00 ден 499.00 ден

Шифра: 11-005321 Категорија:

Опис

Дали досега немавте каде да ги чувате Вашите Bakugan топки, картички за способности и картички со карактери?

Одсега со Bakugan Battle Planet Baku-Storage ќе има каде да ги  чувате и да ја зголемите Вашата колекција.

Во оваа понуда добивате кутија во која има место за чување на Бакуган топките, картичките за способности и картичките со карактери.

Кутијата е наменета за чување на 14 топки Бакуган.

Овој сет е одличен подарок за деца на возраст од 3 години па нагоре.

Вклучете се во акцијата и што побргу составете ја Вашата Бакуган колекција и бидете најдобар меѓу другарите.

Во комплетот со Bakugan Battle Planet Baku-Storage добивате:

 • Кутија
 • Картички со карактери
 • 2 Бакугани топки
 • 3 картички за способности

Со сината кутија доаѓа Hydorous, додека во кутијата со црвена боја доаѓа Dragonoid Bakugan.

 

Димензија на  кутијата: 25.3 цм * 19.5 цм

 

 

  • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
  • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
  • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари, за нарачки под 1500 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 130 денари.
  • Струмица: Доставата се врши од 09 до 17ч.
  • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.