Fransiz Balkonlar

Fransiz Balkonlar

9,850.00 ден

Шифра: 23010 Категорија:

Опис

Изработка и монтажа на Fransiz Balkonlar алуминиумска ограда достапна во BRONZE боја.

Објавената цена се однесува за 1 метар должен и е ориентациона, точната цена се пресметува по земени мерки од објектот.