Garden

9,250.00 ден

Шифра: 23012 Категорија:

Опис

Изработка и монтажа на Garden алуминиумска ограда достапна во BRONZE и ANTRACITE боја.

Објавената цена се однесува за 1 метар должен и е ориентациона, точната цена се пресметува по земени мерки од објектот.