Paris

8,620.00 ден

Шифра: 23001 Категорија:

Опис

Изработка и монтажа на Paris алуминиумска ограда со стакло. Достапна во BRONZE боја и боја на стакло по Ваш избор.

Објавената цена се однесува за 1 метар должен и е ориентациона, точната цена се пресметува по земени мерки од објектот.