Round

4,900.00 ден

Шифра: 23013 Категорија:

Опис

Изработка и монтажа на Round алуминиумска ограда достапна во SILVER и BRONZE боја.

Објавената цена се однесува за 1 метар должен и е ориентациона, точната цена се пресметува по земени мерки од објектот.