DOLPHIN DETAILING

DOLPHIN DETAILING

Dolphin Detailing, со локација во Струмица ви нуди професионален третман за вашите возила. Третманите вклучуваат детално хемиско чистење на ентериерот од возилото, професионално полирање (корекција) на лакот, професионално полирање на фарови и повеќе видови на заштита. Наша цел е да го доведеме вашето возило до најдобра можна состојба.

Квалитет пред квантитет! Ние ги комбинираме знаењето, технологијата и искуството за да дојдеме до најдобри резултати. Нашата главна цел е да ја стекнеме вашата доверба, бидејќи вашите барања се на прво место. Без разлика за која услуга сте заинтересирани, во Dolphin Detailing резултатите ви се загарантирани.

  • Услуга се нарачува единствено преку сајтот Vugo.mk, а се реализира во Dolphin Detailing.
  • Нарачката може да ја прикажете во Dolphin Detailing од вашиот телефон или таблет (не е задолжително печатење).
  • Задолжителна е претходна резервација на термин.
  • Плаќање во готово по реализирање на услугата.
  • Работно време: Пон-Саб: 09:00ч.-17:00ч.