Услуги

  • Услуга се нарачува единствено преку сајтот Vugo.mk, а се реализира во TDV.
  • Нарачката може да ја прикажете во TDV од вашиот телефон или таблет (не е задолжително печатење).
  • Задолжителна е претходна резервација на термин.
  • Плаќање во готово по реализирање на услугата.
  • Работно време: Пон-Саб: 09:00ч.-17:00ч.