ТРЕЈД

    • Доставата во Струмица се извршува во рок од 1 час, а низ Македонија во рок од 2 до 5 работни дена.
    • Струмица: Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари, за нарачки под 1000 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 50 денари.
    • Цела Македонија: Бесплатна достава за нарачки над 600 денари, за нарачки под 600 денари се наплаќа фиксен надоместок за достава во износ од 150 денари.
    • Струмица: Доставата се врши од 09 до 20ч.
    • Цела Македонија: Доставата се врши од 09 до 16ч.
ТРЕЈД

Добредојдовте во ТРЕЈД

Лидер во струмичкиот регион и пошироко…

Нашата мисија е да помогнеме во остварувањето на целите на нашите клиенти, како и да додадеме софистицирани и нови елементи во нивното работење.

Трејд консалтинг е прво биро за финансиски консалтинг во Струмичкиот регион и едно од првите во Македонија. Единствени сме во струмичкиот регион со сите услуги и лиценци од финансискиот консалтинг.

Трејд книжарници и канцелариски мебел е овластен дилер на ФАБРИАНО, ВАРТА, ШТЕДЛЕР, ТОЗ и на Чешкиот бр. 1 бренд за канцелариски столови АНТАРЕС. Овластени дилери сме и на регионалниот бр. 1 бренд за производство на АДИНГ, ТЕРМО И ФИСКАЛНИ РОЛНИ СИВ (Охрид).

Вршиме продажба по унифицирани цени на издавачките куќи ТОПЕР, ТРИ, ТАБЕРНАКУЛ и ПРОСВЕТНО ДЕЛО.

Канцелариски мебел

Кој вели дека не можете да мешате бизнис со задоволство? Станува збор за работа, но не мора да се чувствувате така. Се што треба е удобен, квалитетен стол и пријатен мебел кој ги држи работите организирани.

Книжарници

Со големиот асортиман на производи, ги задоволуваме вкусовите и на најспецифичните купувачи. Канцелариски материјали за вашиот бизнис, школски прибор за вашите деца и литература за ваш личен развој или за подарок на вашиот пријател.